МОНИ - ЕООД е създадена през 1991 г. в гр. Габрово. Фирмата се управлява от едноличният собственик и Управител Илия Тодоров Монев.

МОНИ - ЕООД произвежда:

металорежещи инструменти
инструментална екипировка
шприц форми
щанци и инструменти по задание на клиента.

Фирмата работи по документация на клиента или със собствена такава. Търговската мрежа с която разполага в градовете Габрово, Севлиево, Велико Търново и позволява бързо, точно и коректно да пласира собствено произвежданата продукция както и голямата гама от инструменти на водещите фирми работещи в този отрасъл, като Sandvik, Tizit, Henkel, Mumomoto, Tesa, Den Braven, Sparki-Eltos и др.

Фирмата разполага с модернизирана производствена база и висококвалифициран екип управляващ производствения процес.

За годините натрупан опит сме отлично запознати с изискванията на клиентите към параметрите на нашите изделия. Добрата техническа подготовка, доброто познаване на възможностите на материала и техниката, предимството на динамичните промени на пазара и на специфичните изисквания на различните сектори на приложение.
Нашите клиенти изискват все повече сигурност в качеството и за това МОНИ ЕООД организира Система за управление, подчинена на идеята да оптимизираме прозводството и цялата си дейност, така че да осигурим постоянно високо качество на нашата продукция.
Нашия стремеж е да бъдем постоянен партньор за производители и търговци, изискващи висока сигурност и надеждност на резултатите.
All Rights Reserved © MONI, Design www.anjela.info